Rebecka Sretenovic

Välkommen till min flummiga blogg!
Tjohoo! Äntligen har jag kommit igång med något jag velat förverkliga i många många åår! Att få skriva av mig på min alldeles egna blogg, om allt mellan galaxen Andromeda och jord!! 
 
Vem är jag då?! Lite kort och gott om what I do as I am living
 
Mitt namn är Rebecka Sretenovic, 23 år och finlandssvensk musikalartist!

Jag är ett riktigt energiknippe och en mångsidig konstnär som brinner för att underhålla, inspirera och bjuda på mig själv! Jag etablerar mig som bäst till professionell sångerska, dansare och skådespelerska på Stockholm Musikalartist Utbildning i Sverige och har många år av sceniska utbildningar och erfarenheter i bagaget. Jag driver en egen Youtubekanal vid namn "Everyday Musical" där jag gör parodi på i-landsproblem med egenproducerade låtar och musikvideos. I mitt arbete med youtube-kanalen är jag verksam som låtskrivare, skådespelerska,sångerska, manusförfattare ,redigerare och marknadsförare. Kolla in vetja!!

https://www.youtube.com/channel/UCp8XrQGIhPFbyjPTq-tQkjw

Som människa och konstnär är jag driven, målmedveten, energisk och väldigt positiv! 

Jag är en drömmande, kreativ, livsglad och filosofisk själ som vill inget hellre än att sprida glädje med mitt konstnärliga arbete. Min drivkraft för att fortsätta utvecklas till en så mångsidig konstnär som möjligt, är för att kunna sprida så mycket glädje som möjligt. Att inspirera och uppmuntra människor till självförverkligande, är en enormt viktig kraft för mig som människa och konstnär!

Men musik,dans, skådespeleri och sång är bara en bråkdel av allt jag älskar på denna jord, och en bråkdel av vad ni kommer att få ta del av på denna blogg!

Jag är en riktig språk-och psykologinörd, dagdrömmare och filosof som konstant försöker analysera och klura ut meningen med vår unversiella och spirituella existens. 
Jag är jättekonstig, knäpp, spontan, överpositiv och  oförutsägbar och jag älskar det!! Har bordsskick som en gris, når min kulmén som bordsgris när jag får en burk nutella framför mig, helst utan sked också. ÄLSKAR GODIS OCH SKRÄPMAT OCH ALLT SOM TRIGGAR IGÅNG EN GALEN SOCKERHJÄRNA!!!  

När jag lagar mat, särskilt Cheesecakes, blir jag lite av en Gordon Ramsay. Allt måste göras med perfektion. Och så MASSA VITLÖK FÖRSTÅS!!

En början på några av de miljontals saker jag vill berätta om under min tid på denna jord

Hoppas vi hörs och ses här på Bloggen!

Kram Rebecka